Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman399g678kcal47.9g0g39.9g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g50g185kcal6.9g36.2g1.2g2g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g150g419kcal3.4g5.2g41.9g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.2g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Mineraalisuola keskiarvo 5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g2903kcal145.2g87.6g188.6g5.2g
Valittu annoskoko747g1452kcal72.6g43.8g94.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna374g726kcal36.3g21.9g47.2g1.3g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144