Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman44g75kcal5.3g0g4.4g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g5.5g21kcal0.8g4g0.1g0.2g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g17g47kcal0.4g0.6g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g323kcal16g9.8g20.8g0.6g
Valittu annoskoko83g161kcal8g4.9g10.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g81kcal4g2.5g5.2g0.2g
Arvot/100g100g195kcal9.7g5.9g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144