Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman443g754kcal53.2g0g44.3g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g55g205kcal7.7g40.2g1.4g2.3g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g166g465kcal3.8g5.8g46.5g0g
Kananmuna kuoreton 122g174kcal15.2g0.4g12.5g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.4g4.8kcal0.4g0.7g0g0.1g
Mineraalisuola keskiarvo 5.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1660g3226kcal161.4g97.4g209.6g6g
Valittu annoskoko830g1613kcal80.7g48.7g104.8g3g
Annoskoko puolitettuna415g806kcal40.4g24.4g52.4g1.5g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144