Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g200g340kcal40g0g20g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.1kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g250g200kcal3.7g16.7g12.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.6g0.6g0.9g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g14g54kcal3.4g0g4.6g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g66g180kcal13.2g0.7g14.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 100g35kcal4.6g1.9g0.3g2.5g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)45g324kcal0g0g36g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g150g513kcal10.3g117g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2336g3333kcal152.4g276.6g179g9.8g
Valittu annoskoko1168g1667kcal76.2g138.3g89.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna584g833kcal38.1g69.2g44.8g2.5g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924