Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g300g510kcal60g0g30g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g375g300kcal5.6g25.1g18.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.5g20kcal1g0.9g1.3g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g21g81kcal5g0g6.9g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g99g270kcal19.8g1g21.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 150g53kcal6.9g2.9g0.4g3.7g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)68g486kcal0g0g54g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g225g769kcal15.5g175.4g0.9g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3504g5000kcal228.8g415.2g268.4g14.8g
Valittu annoskoko1752g2500kcal114.4g207.6g134.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna876g1250kcal57.2g103.8g67.1g3.7g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924