Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g350g595kcal70g0g35g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8.7g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g437g350kcal6.6g29.3g21.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.7g23kcal1.1g1g1.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g25g94kcal5.9g0g8.1g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g116g315kcal23.1g1.2g25.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 175g61kcal8.1g3.4g0.5g4.4g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)79g567kcal0g0g63g0g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g262g897kcal18.1g204.7g1g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4088g5833kcal267.2g484.4g313.4g17.4g
Valittu annoskoko2044g2917kcal133.6g242.2g156.7g8.7g
Annoskoko puolitettuna1022g1458kcal66.8g121.1g78.4g4.4g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924