Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g450g765kcal90g0g45g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g5.6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g562g450kcal8.4g37.7g28.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g29kcal1.5g1.3g2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g32g121kcal7.6g0g10.4g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g148g405kcal29.7g1.5g32.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)101g729kcal0g0g81g0g
Vesi, vesijohtovesi 675g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g337g1154kcal23.3g263.2g1.3g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g7500kcal343.6g622.8g403g22.2g
Valittu annoskoko2628g3750kcal171.8g311.4g201.5g11.1g
Annoskoko puolitettuna1314g1875kcal85.9g155.7g100.8g5.6g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.9g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924