Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g50g85kcal10g0g5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g63g50kcal0.9g4.2g3.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.2g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g3.5g13kcal0.8g0g1.2g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g17g45kcal3.3g0.2g3.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)11g81kcal0g0g9g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g38g128kcal2.6g29.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g833kcal38.2g69.2g44.6g2.4g
Valittu annoskoko292g417kcal19.1g34.6g22.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna146g208kcal9.6g17.3g11.2g0.6g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924