Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g500g850kcal100g0g50g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g6.2g0.2kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g625g500kcal9.4g41.9g31.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g33kcal1.6g1.5g2.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g35g134kcal8.4g0g11.5g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g165g450kcal33g1.6g36.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 250g88kcal11.5g4.9g0.7g6.2g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)113g810kcal0g0g90g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g375g1282kcal25.9g292.4g1.5g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g8334kcal381.6g692g447.4g24.8g
Valittu annoskoko2920g4167kcal190.8g346g223.7g12.4g
Annoskoko puolitettuna1460g2084kcal95.4g173g111.9g6.2g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924