Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g800g1360kcal160g0g80g0g
Mineraalisuola keskiarvo 3.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g1000g800kcal15g67g50g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g56g215kcal13.4g0g18.5g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g264g721kcal52.8g2.6g58.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)180g1296kcal0g0g144g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g600g2052kcal41.4g468g2.4g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9347g13338kcal610.6g1107.6g716.6g39.8g
Valittu annoskoko4674g6669kcal305.3g553.8g358.3g19.9g
Annoskoko puolitettuna2337g3335kcal152.7g276.9g179.2g10g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924