Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g100g170kcal20g0g10g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g125g100kcal1.9g8.4g6.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g7g27kcal1.7g0g2.3g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g33g90kcal6.6g0.3g7.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 50g18kcal2.3g1g0.1g1.2g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)23g162kcal0g0g18g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g75g256kcal5.2g58.5g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1168g1667kcal76.4g138.4g89.2g5g
Valittu annoskoko584g833kcal38.2g69.2g44.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna292g417kcal19.1g34.6g22.3g1.3g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924