Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g150g255kcal30g0g15g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g187g150kcal2.8g12.6g9.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.7g10kcal0.5g0.4g0.7g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g11g40kcal2.5g0g3.5g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g50g135kcal9.9g0.5g10.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)34g243kcal0g0g27g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g113g385kcal7.8g87.7g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1752g2500kcal114.6g207.6g134.2g7.6g
Valittu annoskoko876g1250kcal57.3g103.8g67.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna438g625kcal28.7g51.9g33.6g1.9g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.9g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924