Kanaa ja papuja tomaattikastikkeessa

Hienonna ja kuori sipuli, puhdista ja viipaloi herkkusienet sekä paprika.

Leikkaa kana annospaloiksi, mittaa pakastuspussiin vehnäjauhot, suola ja kana.

Sekoita hyvin.

Paista kana suuressa padassa 2 rkl oliiviöljyä.

Nosta kypsät palat sivuun.

Lisää pataan 1 rkl oliiviöljyä, sipuli ja herkkusieni.

Kuullota.

Lisää paprika, paista hetki.

Lisää omenamehu, anna kiehahtaa.

Lisää valutetu pavut, mausteet ja tomaattimurska.

Anna muhia hetki.

Lisää kananpalat ja kuumenna vielä hetki.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Kariniemen kananpojan rintafilee255g250kcal56.1g0g2.5g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Herkkusieni 65g10kcal1.4g0.2g0.2g1g
Paprika punainen 88g26kcal0.8g3.9g0.4g1.7g
Oliiviöljy classico (Bertolli)18g162kcal0g0g18g0g
Omenamehu (Valio)25g11kcal0g2.5g0g0g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.5g5.2kcal0.1g1.1g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g3.9g10kcal0.5g1.9g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g63kcal3.2g10.5g0.5g0g
Biona organic mixed beans in water 400g (Biona organic), annos 50g235g237kcal17.9g39g1.2g13.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2061g1724kcal164.8g153.8g46.4g37.4g
Valittu annoskoko1030g862kcal82.4g76.9g23.2g18.7g
Annoskoko puolitettuna515g431kcal41.2g38.5g11.6g9.4g
Arvot/100g100g84kcal8g7.5g2.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371960