Kanaa ja papuja tomaattikastikkeessa

Hienonna ja kuori sipuli, puhdista ja viipaloi herkkusienet sekä paprika.

Leikkaa kana annospaloiksi, mittaa pakastuspussiin vehnäjauhot, suola ja kana.

Sekoita hyvin.

Paista kana suuressa padassa 2 rkl oliiviöljyä.

Nosta kypsät palat sivuun.

Lisää pataan 1 rkl oliiviöljyä, sipuli ja herkkusieni.

Kuullota.

Lisää paprika, paista hetki.

Lisää omenamehu, anna kiehahtaa.

Lisää valutetu pavut, mausteet ja tomaattimurska.

Anna muhia hetki.

Lisää kananpalat ja kuumenna vielä hetki.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Kariniemen kananpojan rintafilee102g100kcal22.4g0g1g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Herkkusieni 26g4.1kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Oliiviöljy classico (Bertolli)7.2g65kcal0g0g7.2g0g
Omenamehu (Valio)10g4.2kcal0g1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.6g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g1.6g3.9kcal0.2g0.8g0g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g100g25kcal1.3g4.2g0.2g0g
Biona organic mixed beans in water 400g (Biona organic), annos 50g94g95kcal7.1g15.6g0.5g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g689kcal65.6g61.8g18.6g14.8g
Valittu annoskoko412g345kcal32.8g30.9g9.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna206g172kcal16.4g15.5g4.7g3.7g
Arvot/100g100g84kcal8g7.5g2.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371960