Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g685g959kcal109.6g20.6g50g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)200g120kcal1.4g9.6g8g0.6g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g160g577kcal13.6g123.4g1.6g0g
Sipuli 108g33kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g10g28kcal0.9g1.7g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2328g3434kcal253.8g321g123.4g4.8g
Valittu annoskoko1164g1717kcal126.9g160.5g61.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna582g859kcal63.5g80.3g30.9g1.2g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056