Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g857g1199kcal137g25.7g62.5g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)250g150kcal1.8g12g10g0.8g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g200g721kcal17g154.3g2g0g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g13g35kcal1.1g2.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2910g4293kcal317.2g401.2g154.4g6.2g
Valittu annoskoko1455g2147kcal158.6g200.6g77.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna728g1073kcal79.3g100.3g38.6g1.6g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056