Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g1028g1439kcal164.4g30.8g75g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)301g180kcal2.1g14.4g12g0.9g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g240g866kcal20.4g185.1g2.4g0g
Sipuli 162g49kcal2g7.8g0.3g2.8g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g15g42kcal1.3g2.6g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3492g5152kcal380.4g481.4g185.2g7.4g
Valittu annoskoko1746g2576kcal190.2g240.7g92.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna873g1288kcal95.1g120.4g46.3g1.9g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056