Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g1199g1679kcal191.8g36g87.5g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)351g210kcal2.5g16.8g14g1.1g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g281g1010kcal23.8g216g2.8g0g
Sipuli 189g57kcal2.4g9.1g0.4g3.2g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g18g49kcal1.5g3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4074g6010kcal444g561.8g216g8.6g
Valittu annoskoko2037g3005kcal222g280.9g108g4.3g
Annoskoko puolitettuna1019g1503kcal111g140.5g54g2.2g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056