Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g1370g1919kcal219.3g41.1g100g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)401g240kcal2.8g19.2g16g1.2g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g321g1154kcal27.2g246.8g3.2g0g
Sipuli 216g66kcal2.7g10.4g0.4g3.7g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g20g56kcal1.7g3.4g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4656g6869kcal507.4g641.8g246.8g9.8g
Valittu annoskoko2328g3435kcal253.7g320.9g123.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna1164g1717kcal126.9g160.5g61.7g2.5g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056