Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g1542g2158kcal246.7g46.2g112.5g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)451g271kcal3.2g21.6g18g1.4g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g361g1298kcal30.7g277.7g3.6g0g
Sipuli 243g74kcal3g11.7g0.5g4.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g23g63kcal1.9g3.8g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5238g7727kcal571g722g277.8g11g
Valittu annoskoko2619g3864kcal285.5g361g138.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna1310g1932kcal142.8g180.5g69.5g2.8g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056