Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g171g240kcal27.4g5.1g12.5g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)50g30kcal0.4g2.4g2g0.2g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g40g144kcal3.4g30.9g0.4g0g
Sipuli 27g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.5g7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g859kcal63.4g80.2g31g1.4g
Valittu annoskoko291g429kcal31.7g40.1g15.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna146g215kcal15.9g20.1g7.8g0.4g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056