Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g1713g2398kcal274.1g51.4g125g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)501g301kcal3.5g24g20g1.5g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g401g1443kcal34.1g308.5g4g0g
Sipuli 271g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g25g70kcal2.1g4.3g4.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5820g8586kcal634.4g802.4g308.6g12.4g
Valittu annoskoko2910g4293kcal317.2g401.2g154.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna1455g2147kcal158.6g200.6g77.2g3.1g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056