Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g343g480kcal54.8g10.3g25g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)100g60kcal0.7g4.8g4g0.3g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g80g289kcal6.8g61.7g0.8g0g
Sipuli 54g16kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g5g14kcal0.4g0.9g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1164g1717kcal126.8g160.6g61.8g2.4g
Valittu annoskoko582g859kcal63.4g80.3g30.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna291g429kcal31.7g40.2g15.5g0.6g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056