Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g514g719kcal82.2g15.4g37.5g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)150g90kcal1.1g7.2g6g0.5g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g120g433kcal10.2g92.6g1.2g0g
Sipuli 81g25kcal1g3.9g0.2g1.4g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g7.5g21kcal0.6g1.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1746g2576kcal190.2g240.8g92.6g3.8g
Valittu annoskoko873g1288kcal95.1g120.4g46.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna437g644kcal47.6g60.2g23.2g1g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056