Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 900g1147kcal194g0g40.5g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g45g41kcal1.4g1.6g3.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g3113kcal415g150.8g90.4g14.6g
Valittu annoskoko1710g1557kcal207.5g75.4g45.2g7.3g
Annoskoko puolitettuna855g778kcal103.8g37.7g22.6g3.7g
Arvot/100g100g91kcal12.1g4.4g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372202