Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 1200g1529kcal258.7g0g54g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g60g54kcal1.8g2.1g4.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g4151kcal553.2g201g120.4g19.4g
Valittu annoskoko2280g2075kcal276.6g100.5g60.2g9.7g
Annoskoko puolitettuna1140g1038kcal138.3g50.3g30.1g4.9g
Arvot/100g100g91kcal12.1g4.4g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372202