Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 350g446kcal75.5g0g15.8g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g18g16kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g1211kcal161.4g58.6g35.2g5.6g
Valittu annoskoko665g605kcal80.7g29.3g17.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna333g303kcal40.4g14.7g8.8g1.4g
Arvot/100g100g91kcal12.1g4.4g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372202