Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 3600g4586kcal776.2g0g162g0g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Vehnäjauho puolikarkea 360g1235kcal36.7g252g4.3g12.6g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g180g162kcal5.4g6.3g12.6g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g12452kcal1660g603g361.4g58.4g
Valittu annoskoko6840g6226kcal830g301.5g180.7g29.2g
Annoskoko puolitettuna3420g3113kcal415g150.8g90.4g14.6g
Arvot/100g100g91kcal12.1g4.4g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372202