Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 517g93kcal2.9g12.9g2.1g3.6g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)244g98kcal4.1g20g0.2g3.4g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g94g263kcal17.8g0g21.6g0.9g
Suippopaprika, makea, Pirkka125g31kcal1.1g5.8g0.5g2.4g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g250g300kcal47.5g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2460g1570kcal146.8g77.4g73.8g20.6g
Valittu annoskoko1230g785kcal73.4g38.7g36.9g10.3g
Annoskoko puolitettuna615g393kcal36.7g19.4g18.5g5.2g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417