Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 621g112kcal3.5g15.5g2.5g4.3g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)293g117kcal5g24g0.3g4.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g113g315kcal21.4g0g25.9g1.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka150g38kcal1.4g6.9g0.6g2.9g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g300g360kcal57g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g1884kcal176.6g92.8g88.6g24.8g
Valittu annoskoko1476g942kcal88.3g46.4g44.3g12.4g
Annoskoko puolitettuna738g471kcal44.2g23.2g22.2g6.2g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417