Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4204g759kcal23.5g105.1g16.8g29.4g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1983g793kcal33.7g162.6g2g27.8g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g763g2135kcal144.9g0g175.4g7.6g
Suippopaprika, makea, Pirkka1017g254kcal9.2g46.8g4.1g19.3g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g2034g2440kcal386.4g0g101.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12763kcal1195.4g629g600g168.2g
Valittu annoskoko10000g6382kcal597.7g314.5g300g84.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3191kcal298.9g157.3g150g42.1g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417