Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 724g131kcal4.1g18.1g2.9g5.1g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)341g137kcal5.8g28g0.3g4.8g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g131g368kcal25g0g30.2g1.3g
Suippopaprika, makea, Pirkka175g44kcal1.6g8.1g0.7g3.3g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g350g420kcal66.5g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3444g2198kcal206g108.4g103.2g29g
Valittu annoskoko1722g1099kcal103g54.2g51.6g14.5g
Annoskoko puolitettuna861g550kcal51.5g27.1g25.8g7.3g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417