Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 931g168kcal5.2g23.3g3.7g6.5g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)439g176kcal7.5g36g0.4g6.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g169g473kcal32.1g0g38.8g1.7g
Suippopaprika, makea, Pirkka225g56kcal2g10.4g0.9g4.3g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g450g540kcal85.5g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4428g2826kcal264.6g139.4g132.6g37.2g
Valittu annoskoko2214g1413kcal132.3g69.7g66.3g18.6g
Annoskoko puolitettuna1107g707kcal66.2g34.9g33.2g9.3g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417