Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1034g187kcal5.8g25.9g4.1g7.2g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)488g195kcal8.3g40g0.5g6.8g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g188g525kcal35.6g0g43.1g1.9g
Suippopaprika, makea, Pirkka250g63kcal2.3g11.5g1g4.8g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g500g600kcal95g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g3140kcal294g154.8g147.4g41.4g
Valittu annoskoko2460g1570kcal147g77.4g73.7g20.7g
Annoskoko puolitettuna1230g785kcal73.5g38.7g36.9g10.4g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417