Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1241g224kcal7g31g5g8.7g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)585g234kcal10g48g0.6g8.2g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g225g630kcal42.8g0g51.8g2.3g
Suippopaprika, makea, Pirkka300g75kcal2.7g13.8g1.2g5.7g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g600g720kcal114.1g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g3768kcal353.2g185.6g177.2g49.8g
Valittu annoskoko2952g1884kcal176.6g92.8g88.6g24.9g
Annoskoko puolitettuna1476g942kcal88.3g46.4g44.3g12.5g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417