Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1448g261kcal8.1g36.2g5.8g10.1g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)683g273kcal11.6g56g0.7g9.6g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g263g735kcal49.9g0g60.4g2.6g
Suippopaprika, makea, Pirkka350g88kcal3.2g16.1g1.4g6.7g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g700g840kcal133.1g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6888g4396kcal411.8g216.6g206.6g58g
Valittu annoskoko3444g2198kcal205.9g108.3g103.3g29g
Annoskoko puolitettuna1722g1099kcal103g54.2g51.7g14.5g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417