Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1655g299kcal9.3g41.4g6.6g11.6g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)780g312kcal13.3g64g0.8g10.9g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g300g840kcal57g0g69g3g
Suippopaprika, makea, Pirkka400g100kcal3.6g18.4g1.6g7.6g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g800g961kcal152.1g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g5024kcal470.6g247.6g236g66.2g
Valittu annoskoko3936g2512kcal235.3g123.8g118g33.1g
Annoskoko puolitettuna1968g1256kcal117.7g61.9g59g16.6g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417