Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1862g336kcal10.4g46.5g7.4g13g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)878g351kcal14.9g72g0.9g12.3g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g338g946kcal64.2g0g77.7g3.4g
Suippopaprika, makea, Pirkka450g113kcal4.1g20.7g1.8g8.6g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g901g1081kcal171.1g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8856g5652kcal529.4g278.4g265.6g74.6g
Valittu annoskoko4428g2826kcal264.7g139.2g132.8g37.3g
Annoskoko puolitettuna2214g1413kcal132.4g69.6g66.4g18.7g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417