Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 207g37kcal1.2g5.2g0.8g1.4g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)98g39kcal1.7g8g0.1g1.4g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g38g105kcal7.1g0g8.6g0.4g
Suippopaprika, makea, Pirkka50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g100g120kcal19g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g628kcal59g31g29.4g8.4g
Valittu annoskoko492g314kcal29.5g15.5g14.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna246g157kcal14.8g7.8g7.4g2.1g
Arvot/100g100g64kcal6g3.2g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417