Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2069g373kcal11.6g51.7g8.3g14.5g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)976g390kcal16.6g80g1g13.7g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g375g1051kcal71.3g0g86.3g3.8g
Suippopaprika, makea, Pirkka500g125kcal4.5g23g2g9.5g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1001g1201kcal190.1g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g6280kcal588.2g309.4g295.2g83g
Valittu annoskoko4920g3140kcal294.1g154.7g147.6g41.5g
Annoskoko puolitettuna2460g1570kcal147.1g77.4g73.8g20.8g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417