Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2482g448kcal13.9g62.1g9.9g17.4g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1171g468kcal19.9g96g1.2g16.4g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g450g1261kcal85.5g0g103.6g4.5g
Suippopaprika, makea, Pirkka600g150kcal5.4g27.6g2.4g11.4g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1201g1441kcal228.1g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g7535kcal705.6g371.4g354.2g99.4g
Valittu annoskoko5904g3768kcal352.8g185.7g177.1g49.7g
Annoskoko puolitettuna2952g1884kcal176.4g92.9g88.6g24.9g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417