Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2896g523kcal16.2g72.4g11.6g20.3g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1366g546kcal23.2g112g1.4g19.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g525g1471kcal99.8g0g120.8g5.3g
Suippopaprika, makea, Pirkka700g175kcal6.3g32.2g2.8g13.3g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1401g1681kcal266.1g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g8791kcal823.2g433.2g413.2g116g
Valittu annoskoko6888g4396kcal411.6g216.6g206.6g58g
Annoskoko puolitettuna3444g2198kcal205.8g108.3g103.3g29g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417