Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 310g56kcal1.7g7.8g1.2g2.2g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)146g59kcal2.5g12g0.1g2g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g56g158kcal10.7g0g12.9g0.6g
Suippopaprika, makea, Pirkka75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.4g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g150g180kcal28.5g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g942kcal88.2g46.6g44g12.4g
Valittu annoskoko738g471kcal44.1g23.3g22g6.2g
Annoskoko puolitettuna369g236kcal22.1g11.7g11g3.1g
Arvot/100g100g64kcal6g3.2g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417