Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3308g597kcal18.5g82.7g13.2g23.2g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1560g624kcal26.5g127.9g1.6g21.8g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g600g1680kcal114g0g138g6g
Suippopaprika, makea, Pirkka800g200kcal7.2g36.8g3.2g15.2g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1600g1920kcal304g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15736g10042kcal940.4g494.8g472g132.4g
Valittu annoskoko7868g5021kcal470.2g247.4g236g66.2g
Annoskoko puolitettuna3934g2511kcal235.1g123.7g118g33.1g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417