Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3310g597kcal18.5g82.7g13.2g23.2g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1561g624kcal26.5g128g1.6g21.9g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g600g1681kcal114.1g0g138.1g6g
Suippopaprika, makea, Pirkka800g200kcal7.2g36.8g3.2g15.2g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1601g1921kcal304.2g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g10047kcal941g495g472.2g132.6g
Valittu annoskoko7872g5024kcal470.5g247.5g236.1g66.3g
Annoskoko puolitettuna3936g2512kcal235.3g123.8g118.1g33.2g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417