Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3723g672kcal20.9g93.1g14.9g26.1g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1756g702kcal29.9g144g1.8g24.6g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g675g1891kcal128.3g0g155.3g6.8g
Suippopaprika, makea, Pirkka901g225kcal8.1g41.4g3.6g17.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1801g2161kcal342.2g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17712g11303kcal1058.8g557g531.2g149.2g
Valittu annoskoko8856g5652kcal529.4g278.5g265.6g74.6g
Annoskoko puolitettuna4428g2826kcal264.7g139.3g132.8g37.3g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417