Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 414g75kcal2.3g10.3g1.7g2.9g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)195g78kcal3.3g16g0.2g2.7g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g75g210kcal14.3g0g17.3g0.8g
Suippopaprika, makea, Pirkka100g25kcal0.9g4.6g0.4g1.9g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g200g240kcal38g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1967g1255kcal117.6g61.8g59.2g16.6g
Valittu annoskoko984g628kcal58.8g30.9g29.6g8.3g
Annoskoko puolitettuna492g314kcal29.4g15.5g14.8g4.2g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417