Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4137g747kcal23.2g103.4g16.5g29g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1951g780kcal33.2g160g2g27.3g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g750g2101kcal142.6g0g172.6g7.5g
Suippopaprika, makea, Pirkka1001g250kcal9g46g4g19g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g2001g2401kcal380.2g0g100.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g12559kcal1176.4g618.8g590.4g165.6g
Valittu annoskoko9840g6280kcal588.2g309.4g295.2g82.8g
Annoskoko puolitettuna4920g3140kcal294.1g154.7g147.6g41.4g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417