Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 300g243kcal4.7g50.5g0.2g9g
Vesi650g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g5g6kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Vuohenjuusto Sainte Maure25g75kcal4.3g0g6.3g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)45g14kcal0.4g2.7g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Ruokaöljy keskiarvo 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2378g985kcal21.4g116.8g43g22g
Valittu annoskoko1189g493kcal10.7g58.4g21.5g11g
Annoskoko puolitettuna595g246kcal5.4g29.2g10.8g5.5g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373219