Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2523g2042kcal39.6g424.6g1.3g75.7g
Vesi5467g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g42g51kcal1.1g2.5g3.8g0.6g
Vuohenjuusto Sainte Maure210g631kcal35.7g0g52.6g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)379g114kcal3.8g22.7g0.8g3.8g
Sipuli (kuorittu)421g114kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Kesäkurpitsa zucchini 841g152kcal4.7g21g3.4g5.9g
Ruokaöljy keskiarvo 118g1040kcal0g0g117.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8285kcal180.8g982g360.6g186.2g
Valittu annoskoko10000g4143kcal90.4g491g180.3g93.1g
Annoskoko puolitettuna5000g2071kcal45.2g245.5g90.2g46.6g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373219